Закінчення 2016/2017 навчального року та проведення державної підсумкової атестації

Листом Міністерством освіти і науки України від 13.03.2017 №1/9-149 затверджені орієнтовні вимоги до проведення школами державної підсумкової атестації учнів. Документом визначено зміст і особливості проведення шкільних іспитів у цьому навчальному році.

У 2017 році строки проведення ДПА у основній школі визначатимуться шкільними педагогічними радами, а учні 12-х класів складуть випускні іспити у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Атестація учнів 9-х класів буде проведена за місцем навчання школярів та виключно у письмовій формі. Завдання для проведення іспитів укладатимуться вчителями.

Державна підсумкова атестація в основній школі (9 клас) буде проведена з трьох предметів: української мови, математики та предмета за вибором педагогічної ради школи з одного із навчальних предметів: української літератури, зарубіжної літератури, іноземної мови, історії України, всесвітньої історії, правознавства, географії, біології, хімії, фізики або інформатики.

Державна підсумкова атестація у старшій школі (12 клас) проводиться у формі зовнішнього незалежного оцінювання з 23 травня по 16 червня 2017 року з трьох предметів: українська мова; 2) математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття); предмет за вибором учня.

Кiлькiсть переглядiв: 142